Доступність посилання

ТОП новини

Лідер блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко під час перебування у Канаді назвав суд над колишнім першим заступником голови Національного банку України Володимиром Бондарем випробуванням судової системи України на незалежність


-- no author -- Як повідомили у прес-службі блоку «Наша Україна», Віктор Ющенко сказав місцевим журналістам: „Коли в Україні стартує виборча кампанія, влада знову дістає надумані справи. Опоненти „Нашої України” використовують будь-які брудні методи у боротьбі із політичними опонентами, бо не звикли до цивілізованих правил боротьби”. „Подібні справи, у яких видно замовний характер, показують, як далеко Україна віддалилася від Європи”, - наголосив Віктор Ющенко.

Як повідомили у прес-службі блоку «Наша Україна», Віктор Ющенко сказав місцевим журналістам: „Коли в Україні стартує виборча кампанія, влада знову дістає надумані справи. Опоненти „Нашої України” використовують будь-які брудні методи у боротьбі із політичними опонентами, бо не звикли до цивілізованих правил боротьби”. „Подібні справи, у яких видно замовний характер, показують, як далеко Україна віддалилася від Європи”, - наголосив Віктор Ющенко.

Печерський суд Києва сьогодні виніс вирок по справі колишнього першого заступника голови правління Національного банку України Володимира Бондаря, засудивши його на п’ять років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років обіймати будь-які посади незалежно від форми власності того чи іншого підприємства або установи.
XS
SM
MD
LG