Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України оскаржила у Верховному Суді учорашнє рішення Київського Апеляційного суду про закриття кримінальних справ щодо народної депутатки Юлії Тимошенко, її чоловіка, а також чотирьох колишніх співробітників корпорації „Єдині Енергетичні Системи України”


-- no author -- Генпрокуратура вважає, що це рішення Київського Апеляційного суду суперечить чинному законодавству і положенню Кримінально-процесуального кодексу України щодо порядку ведення судового процесу.

Генпрокуратура вважає, що це рішення Київського Апеляційного суду суперечить чинному законодавству і положенню Кримінально-процесуального кодексу України щодо порядку ведення судового процесу.

Генеральна прокуратура України вимагає призупинити чинність судового рішення до розгляду її касаційного подання у Верховному Суді.

Правоохоронці звинувачують подружжя Тимошенків та колишніх керівників компанії «Єдині енергетичні системи України» у контрабанді, хабарництві та крадіжці державного майна в особливо великих розмірах.
XS
SM
MD
LG