Доступність посилання

ТОП новини

Українська військова делегація бере участь у міжнародному семінарі під назвою “Збройні сили у демократичному суспільстві”, який розпочався сьогодні у Берліні


-- no author -- Групу очолює державний секретар Міністерства оборони України з питань міжнародної співпраці Віктор Банних. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

Групу очолює державний секретар Міністерства оборони України з питань міжнародної співпраці Віктор Банних. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

Учасники семінару обговорюють питання трансформації НАТО після Празького саміту та відносини Україна-НАТО. Йтиметься також про актуальні аспекти української та німецької зовнішньої політики і реформування Бундесверу та Збройних Сил України.

Українська делегація зустрінеться з німецькими парламентарями для дискусії про парламентський контроль при ухваленні рішень щодо застосування збройних сил.

У рамках семінару, який триватиме до 27 травня, українські військові побувають у школі сухопутних військ Бундесверу, що у місті Гаммельбурзі, та відвідають Оперативне командування німецької армії у Потсдамі.
XS
SM
MD
LG