Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Запоріжжі розпочала роботу 11 Міжнародна спеціалізована виставка “Металургія. Машинобудування 2003”


Леся Кленович Сьогодні у Запоріжжі розпочала роботу 11 Міжнародна спеціалізована виставка “Металургія. Машинобудування 2003”

На відміну від попередніх, що були присвячені діяльності цих важливих галузей промисловості різних країн світу, на нинішній було більше експонентів малого та середнього бізнесу. Стосовно до загальної кількості українських підприємств , цьогорічних учасників виставки, їх майже 64 %.

Представлені принципово нові технології: компресорна техніка та зварювання, моделі нових станків, матеріалів тощо. Ще одна особливість виставки “Металургія. Машинобудування 2003” – дві колективні експозиції закордонних підприємств : 19 виробників з Німеччини та 11 з Австрії об”єдналися для спільного представлення передової продукції своїх країн у Запоріжжі.

У рамках року Росії в Україні в експозиції беруть участь понад 20 підприємств Російської Федерації. Окрім традиційних учасників з Москви та Челябинська, уподовж експозиційних днів відвідувачі побачать і продукцію підприємств із Пскова, Пермі та інших регіонів.

Рекордною є й загальна кількість учасників – 263 компанії із 17 країн світу. За словами президента Запорізької торгово-промислової палати Володимира Шамилова, чимало з них уже подали заявки на участь у Міжнародній виставці “Металургія. Машинобудування 2004”. Наступного року планується розширити й експозиційні площі. Адже сьогодні центральний палац спорту “Юність” не зміг умістити усіх охочих пропагувати свою продукцію на найбільшій щорічній виставці у Запоріжжі.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG