Доступність посилання

ТОП новини

Голосування у Раді Безпеки ООН з приводу проекту нової резолюції США про скасування санкцій проти Іраку перенесене на завтра – через необхідність внесення додаткових змін до тексту документу


-- no author -- Проект резолюції передбачає активнішу роль Організації Об’єднаних Націй у процесі повоєнного відновлення Іраку та формуванні нового уряду країни. Зокрема, розширені повноваження спеціального представника ООН в Іраку.

Проект резолюції передбачає активнішу роль Організації Об’єднаних Націй у процесі повоєнного відновлення Іраку та формуванні нового уряду країни. Зокрема, розширені повноваження спеціального представника ООН в Іраку.

Міністр закордонних справ Росії Ігор Іванов заявив, що резолюція може бути ухвалена уже цього тижня. Представник Китаю також відзначив поступи у обговоренні проекту документу, проте не уточнив, чи схвалить Пекін нову резолюцію.

Міністр оборони США Доналд Рамсфелд заявив, що не заперечує проти повернення до Іраку інспекторів ООН із роззброєння. За його словами, цей пункт може бути внесений у проект нової резолюції.
XS
SM
MD
LG