Доступність посилання

ТОП новини

Президент Європейського банку реконструкції і розвитку Жан Лем’єр прибув сьогодні до Києва для участі у роботі 5-ї Міжнародної європейської конференції


-- no author -- За інформацією прес-служби банку, під час дводенного візиту він зустрінеться з найвищими посадовими особами уряду України і клієнтами Європейського банку у приватному секторі країни.

За інформацією прес-служби банку, під час дводенного візиту він зустрінеться з найвищими посадовими особами уряду України і клієнтами Європейського банку у приватному секторі країни. Зокрема, Ж. Лем’єр планує зустрітися з Президентом України Леонідом Кучмою, прем''єр-міністром Віктором Януковичем, головою парламенту Володимиром Литвиним і головою правління Національного банку України Сергієм Тигипко. Обговорюватимуться питання впровадження проектів, які увійшли до недавно підписаної Програми співпраці між Україною і ЄБРР.

Основна увага Банку в питаннях екології в Україні приділяється енергоефективності, ядерній безпеці і вдосконаленню екологічних стандартів відповідно до досягнень у міжнародній практиці. ЄБРР є фінансовим адміністратором трьох фондів, створених для виведення з експлуатації або перетворення в екологічно безпечні об''єкти атомних станцій радянського зразка. Один з цих фондів був спеціально заснований для спорудження нового саркофагу над четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
XS
SM
MD
LG