Доступність посилання

ТОП новини

Країни НАТО позитивно оцінили розвиток особливого партнерства Україна-НАТО. Таким є основний підсумок засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів, яке відбулося вчора у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі


-- no author -- Посли країн-членів Альянсу та України при НАТО розглядали виконання Україною Цільового плану на 2003 рік, а також обговорили ситуацію у Молдові.

Посли країн-членів Альянсу та України при НАТО розглядали виконання Україною Цільового плану на 2003 рік, а також обговорили ситуацію у Молдові. Глава місії України при НАТО, посол Володимир Хандогій розповів про заходи, що вживаються Україною у рамках виконання Плану дій та Цільового плану. З цікавістю була сприйнята інформація про засідання Державної ради з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України, а також розгляд Верховною Радою шляхів подальшого поглиблення відносин Україна-НАТО.

Разом з тим, під час дискусії наголошувалось на необхідності здійснення додаткових кроків для прискорення виконання заходів, передбачених Цільовим планом на 2003 рік, спрямованих на поглиблення реформ.
XS
SM
MD
LG