Доступність посилання

ТОП новини

Запоріжжя буде очищене від тієї погані, що називається “режим Кучми” – таку заяву зробив народний депутат України Петро Сабашук


Леся Кленович Запоріжжя буде очищене від тієї погані, що називається “режим Кучми” – таку заяву зробив народний депутат України Петро Сабашук

Запоріжжя, 22 травня 2003 - На координаційній нараді політичних партій при Запорізькій міськраді, що відбулась 21 травня, народний депутат України Петро Сабашук заявив: “Я, представник опозиції, кажу абсолютно чітко, що місто Запоріжжя буде очищене від тієї погані, яка зветься “режим Кучми”. Не залежно від того, обере мене народ міським головою чи я залишусь народним депутатом, - я зроблю усе необхідне, щоб Запоріжжя було вільним від тієї мафійної групи, яка керує містом і цією країною” .

Серед суперників пана Сабашука найбільш серйозними наразі залишаються запорізький губернатор Євген Карташов та бізнесмен, котрий скандально балотувався в мери на попередніх виборах, Володимир Кальцев.

Судячи з маси друкованої агітації, яка поширюється містом, сам губернатор вважає найсерйознішим конкурентом Петра Сабашука. Інакше пояснити брудний “піар”, розгорнутий у новоявлених запорізьких газетах, просто неможливо.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG