Доступність посилання

ТОП новини

В якому світі ми живемо - реальному чи вигаданому? Чи змінюємо ми його самі? Хто чи що керує нашим життям? Питання, які збуджують свідомість кожного. Нео у новій „Матриці”, роль якого зіграв Кіяно Рівз, залізає у вашу свідомість


Мирослава Гонгадзе В якому світі ми живемо - реальному чи вигаданому? Чи змінюємо ми його самі? Хто чи що керує нашим життям ? Питання, які збуджують свідомість кожного. Нео у новій „Матриці”, роль якого зіграв Кіяно Рівз, залізає у вашу свідомість

Перш, ніж розпочати розповідь про „Матрицю”, варто назвати декілька цифр. 93 мільйони доларів - такий збір від прокату кінострічки за вихідні дні. Вже можна з упевненістю казати, що друга частина „Матриці” заробить на порядок більше від попередньої версії, знятої у 1999 році. Фахівці пророкують фантастичний успіх фантастичного фільму.

„Після першого фільму я не очікував, що такий успіх трапиться ще раз. Я лише надіявся, люди зануряться у нього, так як занурився я”,- каже Кіяно Рівз, що виконав головну роль. Знімаючись у фільмі, він відмовився від дублера і виконував усі важкі, але захопливі трюки самостійно. У фільмі ми бачимо нового Нео, він більше знає і може подолати будь- які спроби порушити його свідомість. Він менш уразливий і більш вправний. Не менш сильна, до того ж заворожлива і сексуальна Кері –Енн Мос , що зіграла Трініті .

„Матриця перезавантаження” - це комбінація наукової фантастики, техніки Кон-Фу, класичного американського екшену з дозою інтелектуальних роздумів та філософії . Людина у фільмі постає як суперінтелектуальний і могутній механізм, а Матриця - це віртуально-реальна ко” кожен глядач сприймає на свій кшталт, ставить свої запитання і шукає на них відповіді. Скептики кажуть, що фільм вражаючий, але порожній. Але все більше людей хочуть скласти своє власне враження від “Матриці”. І стрічка перетворюється на хіт літнього сезону 2003 року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG