Доступність посилання

ТОП новини

Учора ввечері міністр оборони України генерал Володимир Шкідченко представив у Севастополі керівному складу українського флоту нового головнокомандувача Військово-Морських сил України контр-адмірала Ігоря Князя


-- no author -- За повідомленням прес-центру ВМС України, на українському флоті позитивно оцінюють призначення на посаду головнокомандувача Військово-морських Сил контр-адмірала Ігора Князя, оскільки той користується заслуженим авторитетом серед особового складу флоту, офіцерів та адміралів Головного командування, Головного штабу, з''єднань, частин, кораблів та установ ВМС України.

За повідомленням прес-центру ВМС України, на українському флоті позитивно оцінюють призначення на посаду головнокомандувача Військово-морських Сил контр-адмірала Ігора Князя, оскільки той користується заслуженим авторитетом серед особового складу флоту, офіцерів та адміралів Головного командування, Головного штабу, з''єднань, частин, кораблів та установ ВМС України.

З четверга контр-адмірал Князь приступив до виконання своїх нових обов’язків. На посаду головкома українського флоту він був призначений 21 травня, після того, як 25 квітня президент Леонід Кучма звільнив його попередника, адмірала Михайла Єжеля. Зараз проти пана Єжеля проводиться розслідування за підозрою у зловживанні службовим становищем.
XS
SM
MD
LG