Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом підробки ухвали Київського обласного апеляційного суду про закриття кримінальних справ щодо народного депутата Юлії Тимошенко, її чоловіка, а також колишніх співробітників корпорації “Єдині енергетичні системи України”


-- no author -- Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури. У Генеральній прокуратурі встановили, що резолюція згаданого рішення, оголошена 13 травня, і текст ухвали, оприлюднений 19 травня, мають суттєві розбіжності.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури. У Генеральній прокуратурі встановили, що резолюція згаданого рішення, оголошена 13 травня, і текст ухвали, оприлюднений 19 травня, мають суттєві розбіжності.

Зазначені зміни до цієї ухвали спотворюють зміст рішень, які попередньо були проголошені на судовому засіданні й надіслані у слідчі ізолятори та до Генеральної прокуратури.

Як повідомив сьогодні журналістам заступник Генпрокурора Віктор Шокін, справа порушена за статтею службове підроблення, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Зараз двоє з чотирьох колишніх працівників компанії ЄЕСУ Геннадій Тимошенко й Антоніна Болюра – затримані, Євген Шаго та Лідія Сокольченко – оголошені в розшук.
XS
SM
MD
LG