Доступність посилання

ТОП новини

У Києві в книжковому супермаркеті “Буква” сьогодні відкривається фотовиставка, присвячена пам’яті українських журналістів Георгія Гонгадзе, Олександра Кривенка, Сергія Набоки і Тараса Процюка. Організатори проекту Київська незалежна медіапрофспілка та супермаркет “Буква”


-- no author -- До експозиції увійшли близько сорока фотографій різних років. Серед них фотопортрети та сюжетні знімки відомих журналістів у колі друзів, політиків, на робочому місці і фотокартки, де відображені кумедні фрагменти з життя Гії Гонгадзе, Сергія Набоки, Сашка Кривенка і Тараса Процюка.

До експозиції увійшли близько сорока фотографій різних років. Серед них фотопортрети та сюжетні знімки відомих журналістів у колі друзів, політиків, на робочому місці і фотокартки, де відображені кумедні фрагменти з життя Гії Гонгадзе, Сергія Набоки, Сашка Кривенка і Тараса Процюка.

Фотографії для виставки надали родини журналістів, а також Інтернет-видання “Українська правда”, Громадське радіо, радіо “Свобода” та інформагентство “Ройтерс”.
XS
SM
MD
LG