Доступність посилання

ТОП новини

Серед загиблих в українському лiтаку Як-42, який впав у Туреччині сьогодні вранці, були 12 українцiв-членiв екiпажу


-- no author -- Лiтак Як-42 приземлявся в умовах густого туману. Вiн здiйснив двi невдалi спроби i впав. На мiсцi аварiї працюють рятувальники. Поки що вдалося знайти 25 тiл.

Про це повідомляє агентство "Iнтерфакс-Україна", посилаючись на інформацію посольства України у Туреччинi, на повiдомлення турецької влади, а також авiакомпанiї "Середземноморськi авiалiнiї", якiй належав лiтак. На борту літака перебували 74 особи - 12 членiв екiпажу, 41 вiйськовослужбовець сухопутних сил Iспанiї та 21 вiйськовослужбовець іспанських військово-повітряних сил. Вони поверталися додому пiсля 4-х мiсяцiв, проведених в Афганiстанi у складi мiжнародної миротворчої мiсiї.

Літак, який прямував зі столиці Киргизії Бішкека до іспанського міста Сарагоси, мав дозаправитися пальним у турецькому місті Трабзоні.

Як повiдомив представник авiакомпанiї, лiтак, що розбився, був оснащений усiм необхiдним обладнанням i вiдповiдав усiм вимогам, що висуваються до авiатехнiки, яка експлуатується під час виконання миротворчих операцiй.

Лiтак Як-42 приземлявся в умовах густого туману. Вiн здiйснив двi невдалi спроби i впав. На мiсцi аварiї працюють рятувальники. Поки що вдалося знайти 25 тiл.
XS
SM
MD
LG