Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністрУкраїни Віктор Янукович прибув до Франції з дводенним робочим візитом


-- no author -- Під час поїздки заплановані зустрічі Януковича з прем''єр-міністром Франції Жаном-П''єром Рафареном, міністром економіки, фінансів і промисловості Френсісом Мером, генеральним директором ЮНЕСКО Коїтіро Мацуурою, головою Національного олімпійського комітету Франції Анрі Серандуром.

Під час поїздки заплановані зустрічі Януковича з прем''єр-міністром Франції Жаном-П''єром Рафареном, міністром економіки, фінансів і промисловості Френсісом Мером, генеральним директором ЮНЕСКО Коїтіро Мацуурою, головою Національного олімпійського комітету Франції Анрі Серандуром.

Заплановані також зустрічі українського прем''єра з керівництвом компаній "Газ де Франс" і енергобудівної компанії "Фраматом".

Як повідомив журналістам посол Франції в Україні Філіп де Сюремен, під час цього візиту планується обговорити загальнополітичні та економічні питання двосторонніх відносин.

Зокрема, за словами посла, Франція зацікавлена у розвитку співпраці з Україною у сфері енергетики, телекомунікацій і сільського господарства.
XS
SM
MD
LG