Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрився перший міжнародний “Київський фото-ярмарок”. Виставка сучасної фото-техніки і фотографії триватиме до першого червня у Торгово-промисловій палаті України


-- no author -- “Київський фото-ярмарок” демонструє найновіші зразки професійної і любительської фото-техніки. Зокрема, українська компанія WEGA DISTRIBUTION представила інтерактивний графічний планшет, про роботу якого розповідає художник-дизайнер Любов Томіна: «Відразу малюєш малюнок у цифровій формі. Для цього потрібна ручка-мишка, яка входить у комплект».

“Київський фото-ярмарок” демонструє найновіші зразки професійної і любительської фото-техніки. Зокрема, українська компанія WEGA DISTRIBUTION представила інтерактивний графічний планшет, про роботу якого розповідає художник-дизайнер Любов Томіна: «Відразу малюєш малюнок у цифровій формі. Для цього потрібна ручка-мишка, яка входить у комплект».

На фото-вернісажах ярмарку представлені роботи понад 160 відомих українських фотомайстрів, а також колекція російських фотографів під назвою “Петербургу присвячується...”. Серед творчих робіт є оригінальні проекти окремих видань. Приміром, журнал “Поколение” в експозиції “Великий комбінатор” представив новий погляд на класику через об’єктив фотокамери. В образі Остапа Бендера зображений соліст групи “ВВ” Олег Скрипка.
XS
SM
MD
LG