Доступність посилання

ТОП новини

Кримський уряд домігся, що українські прикордонники не будуть штампувати внутрішні паспорти російських громадян, які перетинають кордон України, їдучи на відпочинок до Криму. Про це журналістам повідомив міністр курортів і туризму автономії Олександр Таряник


-- no author -- За словами міністра, з 1 червня на українському кордоні скасована процедура штампування внутрішніх паспортів громадян Російської Федерації. Штампи про перетин кордону згідно із законодавством Росії роблять ці документи недійсними, і це викликало великі нарікання з боку російських курортників.

За словами міністра, з 1 червня на українському кордоні скасована процедура штампування внутрішніх паспортів громадян Російської Федерації. Штампи про перетин кордону згідно із законодавством Росії роблять ці документи недійсними, і це викликало великі нарікання з боку російських курортників.

Олександр Таряник зазначив, що керівництво Криму клопоталося про скасування цієї процедури, оскільки її існування призвело б до скорочення потоку туристів з Росії. За словами міністра, начальник штабу Прикордонних військ України Павло Шишолін підтвердив заміну штампування паспортів на заповнення іміграційних карт. За даними кримського уряду, близько половини усіх курортників, які торік відпочивали в Криму, є російськими громадянами.
XS
SM
MD
LG