Доступність посилання

ТОП новини

У Києві почав роботу дводенний Форум народної демократії. У ньому беруть участь близько 400 представників політичних партій, народних депутатів, органів виконавчої влади і дипломатичних представництв


-- no author -- Під час дискусії обговорюватимуться питання про реформу політичної системи, пенсійної реформи, розвиток місцевого самоврядування, бюджетний процес -2004 і сучасну міжнародну політику України.

Під час дискусії обговорюватимуться питання про реформу політичної системи, пенсійної реформи, розвиток місцевого самоврядування, бюджетний процес -2004 і сучасну міжнародну політику України.

Однією з причин проведення форуму, заявив на відкритті голова Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко, є те, що саме зараз вирішується доля політичної реформи держави. Він запропонував учасникам заходу звернутися до Президента, Верховної Ради і громадськості з проханням провести до кінця цього року конституційну асамблею за підсумками обговорень запропонованої Президентом реформи, а також підготувати остаточний проект конституційної реформи.
XS
SM
MD
LG