Доступність посилання

ТОП новини

Немає сумнівів у тому, що режим Саддама Гуссейна володів зброєю масового знищення, - заявив сьогодні прем’єр-міністр Великої Британії Тоні Блер на пресовій конференції у Варшаві, висловивши тверду переконаність, що зброя врешті-решт буде знайдена


-- no author -- Вчора міністр оборони США Дональд Рамсфельд наголосив, що ще до початку воєнної операції в Іраку Вашингтон мав достовірні дані розвідки про наявність у Багдада зброї масового ураження.

Вчора міністр оборони США Дональд Рамсфельд наголосив, що ще до початку воєнної операції в Іраку Вашингтон мав достовірні дані розвідки про наявність у Багдада зброї масового ураження. Рамсфельд нагадав, що на півночі Іраку недавно були виявлені дві пересувні лабораторії для виробництва біологічної зброї.

Як повідомляє кореспондент радіо “Свобода”, польська влада сподівається, що сьогоднішній візит у Варшаву британського прем’єр-міністра Тоні Блера допоможе їй переконати громадян країни взяти участь у референдумі про вступ Польщі до Європейського Союзу.
XS
SM
MD
LG