Доступність посилання

ТОП новини

Близько сотні виборців, які голосували за народного депутата України Павла Сулковського, пікетували 1 червня його будинок у селі Новоукраїнка, що неподалік Рівного. У такий спосіб вони висловлювали обурення з приводу його переходу з фракції


-- no author -- Пікетники пройшлися вулицями села, а перед будинком П.Сулковського скандували вигуки «Ганьба, зрадник». Сам народний депутат до пікетників не вийшов. За неофіційною інформацією, він у цей час був у Києві.

Пікетники пройшлися вулицями села, а перед будинком П.Сулковського скандували вигуки «Ганьба, зрадник». Сам народний депутат до пікетників не вийшов. За неофіційною інформацією, він у цей час був у Києві.

Акцію протесту організувала обласна координаційна рада політичного блоку "Наша Україна", яку очолює народний депутат України Василь Червоній. Рада звернулась до виборців Гощанського виборчого округу №154 із закликом вимагати від Сулковського складення ним депутатських повноважень згідно з ухваленим напередодні виборів письмовим особистим зобов’язанням, а також ініціювати створення оргкомітетів у кожному населеному пункті цього виборчого округу для організації збору підписів за відкликання його з Верховної Ради та позбавлення звання народного депутата України.

Голова обласної організації Української народної партії, народний депутат Василь Червоній та деякі інші представники політичних організацій області розцінили вчинок Павла Сулковського як зраду. Зі свого боку, Сулковський напередодні на прес-конференції в облдержадміністрації зазначив, що згідно з законодавством, ніхто не може позбавити його депутатства через перехід в іншу фракцію. Він також наголосив, що його крок цілком виправданий, бо він розчарувався у спроможності опозиції за нинішніх умов робити добрі справи для народу України.
XS
SM
MD
LG