Доступність посилання

ТОП новини

Завдяки участi у складі стабiлiзацiйних сил в Iраку Україна може активiзувати свою полiтичну i економiчну присутнiсть на Близькому Сходi, - вважає президент благодiйного фонду "Спiвдружнiсть", професор, доктор полiтичних наук Сергiй Телешун


-- no author -- Сьогодні на прес- конференцiї на тему "Шлях країн Балтiї в Євросоюз: чи може Україна скористатися їхнім досвiдом?" він висловив переконаність, що Верховна Рада пiдтримає рiшення Ради нацiональної безпеки i оборони України про участь українських вiйськових у польському секторi.

Сьогодні на прес- конференцiї на тему "Шлях країн Балтiї в Євросоюз: чи може Україна скористатися їхнім досвiдом?" він висловив переконаність, що Верховна Рада пiдтримає рiшення Ради нацiональної безпеки i оборони України про участь українських вiйськових у польському секторi.

"Україна вже приєдналася до цих процесiв, i їй вигiдно не втратити той шанс, який вона має", - наголосив Сергій Телешун.

На його думку, йдеться не про звичайну вiдправку вiйськ, а про вiдрядження для того, щоб "активiзувати як полiтичну, так i економiчну дiяльнiсть на Близькому Сходi". Тому, наголосив професор Телешун, "вiйська - це один із промiжних етапiв входження до економiчного i полiтичного простору" близькосхiдного регiону.
XS
SM
MD
LG