Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Сербiї i Чорногорiї скасував на перiод з червня по вересень вiзовий режим для громадян України i Росiї, що їдуть на вiдпочинок у Чорногорiю


-- no author -- У пунктi перетину чорногорського кордону українцям i росiянам потрiбно оформити лише туристичну перепустку термiном дiї до 30 днiв, - повiдомила сьогодні перший секретар посольства Сербiї i Чорногорiї в Українi Сніжана Богданович.

У пунктi перетину чорногорського кордону українцям i росiянам потрiбно оформити лише туристичну перепустку термiном дiї до 30 днiв, - повiдомила сьогодні перший секретар посольства Сербiї i Чорногорiї в Українi Сніжана Богданович.

За її словами, нове тимчасове правило чинне щодо всiх відпочивальників з України та Росiї, незалежно вiд того, їдуть вони в Чорногорiю в складi туристичної групи чи iндивiдуально, а також незалежно вiд того, яким видом транспорту в''їжджають у країну.

Водночас, зазначила Сніжана Богданович, тимчасовi змiни не стосуються режиму поїздок до Сербiї, який залишається вiзовим згідно з угодою 1989 року мiж СРСР i Югославiєю. Дипломат нагадала, що вартiсть оформлення вiзи до Сербiї становить 5 євро.
XS
SM
MD
LG