Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківській обласній бібліотеці імені Івана Франка розпочався інформаційний ярмарок під назвою “Сучасна Британія”. Участь у проекті бере посол Великої Британії в Україні


-- no author -- Інформаційний ярмарок, який триватиме впродовж 2 днів у обласному центрі Прикарпаття, відбувається в межах партнерського проекту “Сучасна Британія в Україні”. Проект присвячений 10-річчю діяльності Британської Ради вУкраїні. Його партнерами є обласні універсальні наукові бібліотеки.

Інформаційний ярмарок, який триватиме впродовж 2 днів у обласному центрі Прикарпаття, відбувається в межах партнерського проекту “Сучасна Британія в Україні”. Проект присвячений 10-річчю діяльності Британської Ради вУкраїні. Його партнерами є обласні універсальні наукові бібліотеки.

В Івано-Франківську інформаційний ярмарок відкрив посол Великої Британії в Україні Роберт Брінклі. Учасники ярмарку мали змогу довідатись, як отримати освіту у Британії, вивчити англійську мову та встановити зв’язки з британськими партнерами.
XS
SM
MD
LG