Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови комiтету Верховної Ради з питань нацiональної безпеки i оборони Борис Андресюк (фракцiя СДПУ(о) прогнозує, що проходження в парламентi рiшення про вiдправку українських миротворцiв до Iраку буде складним, однак депутати його пiдтримають


-- no author -- В iнтерв''ю газетi "День", опублiкованому сьогодні, Б.Андресюк повiдомив, що цього дня парламентський комiтет з питань національної безпеки i оборони розгляне це питання.

В iнтерв''ю газетi "День", опублiкованому сьогодні, Б.Андресюк повiдомив, що цього дня парламентський комiтет з питань національної безпеки i оборони розгляне це питання.

"Має бути чiтко визначена кiлькiсть контингенту, термiн перебування, озброєння, умови оплати і соцiального захисту вiйськовослужбовцiв. Ми добре знаємо, що це - не гуманiтарна мiсiя. Завдання стоятиме значно складнiше - пiдтримка порядку в певному секторi", - зазначив депутат.

Крiм того, наголосив вiн, членiв комiтету цiкавить доля українського батальйону, який перебуває у Кувейтi. "Виходячи з тiєї iнформацiї, яку отримаємо у вiдповiдь на нашi запитання, ми i будемо визначатися", - сказав Борис Андресюк.
XS
SM
MD
LG