Доступність посилання

ТОП новини

Як планується, пiд час офiцiйного вiзиту в Україну прем''єр-мiнiстра Литви Альгiрдаса Бразаускаса буде створена мiжурядова рада зi спiвпраці мiж Україною i Литвою, яку очолять прем''єри двох країн


-- no author -- Про це Альгірдас Бразаускас повiдомив у iнтерв''ю журналiстам сьогодні у Києві, вiдразу пiсля прильоту в аеропорт "Бориспiль".

Про це Альгірдас Бразаускас повiдомив у iнтерв''ю журналiстам сьогодні у Києві, вiдразу пiсля прильоту в аеропорт "Бориспiль".

Передбачається, що до складу ради увiйдуть по 9 мiнiстрiв вiд кожної сторони. За словами Бразаускаса, мiнiстри представлятимуть основнi фiнансовi i господарськi вiдомства двох держав, а також мiнiстерства культури.

Пiд час вiзиту, повiдомив литовський прем’єр-міністр, буде пiдписаний вiдповiдний меморандум, що визначає положення дiї цiєї ради.

Глава литовського уряду повiдомив, що у Києвi планується пiдписати ще три документи: мiжвiдомчу угоду у сферi охорони iнформацiї, у галузi економiки i господарства i у галузi шляхiв сполучення.
XS
SM
MD
LG