Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма вважає одним із найважливіших своїх завдань забезпечити свободу слова у державі. Про це він заявив сьогодні, виступаючи перед працівниками засобів масової інформації з нагоди Дня журналіста, який відзначають в Україні 6 червня


-- no author -- Леонід Кучма наголосив, що впродовж історії незалежної України у відносинах ЗМІ і влади були неминучі помилки, однак сьогодні спільна справа влади та засобів інформації – становлення України.

Леонід Кучма наголосив, що впродовж історії незалежної України у відносинах ЗМІ і влади були неминучі помилки, однак сьогодні спільна справа влади та засобів інформації – становлення України. За словами пана Кучми, шлях становлення преси і держави ще не закінчився. “Але я менш за все хотів би, - сказав Президент, - щоб цей шлях визначався словом “протистояння”.

Американська громадська організація “Freedom House” вважає, що в 2002 році стан зі свободою слова в Україні значно погіршився, а організація "Репортери без кордонів" поставила Україну на 112 місце з 139 країн у рейтингу держав, розташованих за ступенем зростання обмежень свободи слова.
XS
SM
MD
LG