Доступність посилання

ТОП новини

Мешканці міста Зоринська Луганської області отримали від іноземних посольств в Україні перші відповіді на звернення про надання політичного притулку


-- no author -- Посольство Південно-Африканської республіки повідомило, що такі заяви про надання політичного притулку воно не розглядає без спеціальної комісії представництва ООН в Україні.

Посольство Південно-Африканської республіки повідомило, що такі заяви про надання політичного притулку воно не розглядає без спеціальної комісії представництва ООН в Україні. У листі, який надіслали до Зоринська дипломати з Литви, наголошується, що політичний притулок надається в їхній країні тільки тим громадянам, які там перебувають і їхньому життю є серйозна загроза.

Незалежна профспілка гірників шахти «Никанор Нова», яка стала ініціатором цієї акції, звернулись до городян, щоб ті подавали заяви до посольств у індивідуальному порядку.

1 травня цього року жителі Зоринська звернулися до 22 іноземних посольств в Україні з проханням надати їм політичний притулок. Вони нарікали на бездіяльність місцевої влади, яка, за словами мешканців, упродовж тривалого часу не забезпечує місто питною водою, газом і телефонним зв’язком.
XS
SM
MD
LG