Доступність посилання

ТОП новини

Міністр економіки України Валерій Хорошковський вважає, що Україна поки що не готова інтегруватися до Європейського Союзу. Про це він заявив сьогодні у Києві під час презентації доповіді “Україна-Європейський Союз: на шляху до чотирьох свобод”


-- no author -- Хорошковський також відзначив, що Україна має пройти кілька рубежів інтеграційного процесу і на це потрібно не менше 10 років.

Хорошковський також відзначив, що Україна має пройти кілька рубежів інтеграційного процесу і на це потрібно не менше 10 років.

Говорячи про етапи і шляхи наближення України до ЄС міністр економіки Валерій Хорошковський зазначив: «Прямі іноземні інвестиції – це є дійсно реальне джерело зростання і зміни, умовно кажучи, бізнесово-культурного середовища. Друге: вступ до ВТО є складовою євро-інтеграційного процесу. Третє: нам потрібно нарощувати економічний потенціал, якщо ми хочемо інтегруватися. І четверте : асоційоване членство – це більш політичний проект, а сусідство, яке нам запропоноване, - це більш економічно-стратегічний проект, і тому можна рухатися, умовно кажучи, цими двома шляхами, відстежуючи партнерство між політикою та економікою».
XS
SM
MD
LG