Доступність посилання

ТОП новини

Донецький апеляцiйний суд в четвер засудив на десять рокiв позбавлення волi Сергiя Денисова, якого визнано учасником злочинного угруповання, викритого у вбивствi народного депутата Євгена Щербаня


-- no author -- С.Денисова визнано спiвучасником вбивств Є.Шербаня, президента компанiї "Данко" Олександра Момота i президента футбольного клубу "Шахтар" Ахатя Брагiна.

С.Денисова визнано спiвучасником вбивств Є.Шербаня, президента компанiї "Данко" Олександра Момота i президента футбольного клубу "Шахтар" Ахатя Брагiна.

Колишнiй мiлiцiонер з Марiуполя С.Денисов був водiєм злочинного угруповання. Його участь у вбивствах полягала в тому, що вiн пiдвозив злочинцiв на мiсце злочину i вiдвозив їх звiдти.

Адвокати стверджують, що С.Денисов працював за фiксовану плату в $200 на мiсяць, сприймав членiв угруповання як бiзнесменiв i не отримував додаткової винагороди за участь у злочинах.

Iншi члени злочинного угруповання були в квiтнi засудженi Луганським апеляцiйним судом, оскiльки частина злочинiв була скоєна ними в цьому регiонi. Члени банди отримали вiд 11 рокiв до довiчного ув''язнення. Угруповання також визнане винним у вбивствi народного депутата Вадима Гетьмана у Києвi.
XS
SM
MD
LG