Доступність посилання

ТОП новини

Посол України в Польщi Олександр Нiконенко вирушив до польського мiста Вроцлава, де вiзьме участь у щорiчнiй зустрiчi мiнiстрiв закордонних справ країн-учасниць Центральноєвропейської iнiцiативи


-- no author -- У Вроцлавi обговорюватимуться, зокрема, питання розвитку полiтичної ситуацiї в регiонi, роль Центральноєвропейської ініціативи на мiжнароднiй аренi, проблеми дiяльностi організації, пiдготовка до самiту глав урядів країн-учасниць Ініціативи, а також до економiчного i молодiжного форумів, якi вiдбудуться в рамках саміту 20-21-го листопада поточного року.

Про це повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна», посилаючись на інформацію МЗС.

Ранiше планувалося, що українську делегацiю на зустрiчi очолить мiнiстр закордонних справ Анатолiй Зленко. Як повiдомили в київському аеропорту "Бориспiль", намiчений на сьогодні вилiт делегацiї українського зовнiшньополiтичного вiдомства до Вроцлава був скасований. МЗС не коментує причини скасування польоту.

У Вроцлавi обговорюватимуться, зокрема, питання розвитку полiтичної ситуацiї в регiонi, роль Центральноєвропейської ініціативи на мiжнароднiй аренi, проблеми дiяльностi організації, пiдготовка до самiту глав урядів країн-учасниць Ініціативи, а також до економiчного i молодiжного форумів, якi вiдбудуться в рамках саміту 20-21-го листопада поточного року.
XS
SM
MD
LG