Доступність посилання

ТОП новини

Затримані двоє пiдозрюваних у вбивствi журналiста газети "Донецькi новини" Олександра Панича


-- no author -- Як повiдомив сьогодні на прес-конференцiї прокурор Донецька Олександр Ольмезов, за словами затриманих, вбивство скоєне на побутовому ґрунтi, однак не виключається i версiя, що Олександр Панич був убитий з корисливих мотивiв.

Як повiдомив сьогодні на прес-конференцiї прокурор Донецька Олександр Ольмезов, за словами затриманих, вбивство скоєне на побутовому ґрунтi, однак не виключається i версiя, що Олександр Панич був убитий з корисливих мотивiв.

Як повiдомлялося, наприкiнцi жовтня 36-рiчний Панич попросив у керiвництва редакцiї кiлька днiв для оформлення якихось медичних документiв. Вiн продав квартиру i на початку листопада зник. На початку грудня дружина Олександра Панича звернулася в прокуратуру з приводу зникнення чоловiка. Вiн працював у газетi близько двох рокiв менеджером з продажу, при цьому писав статтi на економiчнi i медичнi теми.

За словами прокурора Донецька, у вбивствi пiдозрюються знайомi журналiста, якi, зазначив вiн, "практично жили за його рахунок". "У четвер затриманi показали мiсце, де вони сховали розчленоване ними тiло журналiста. Фрагменти останкiв були витягнутi з-пiд землi", - повiдомив вiн.
XS
SM
MD
LG