Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні вночі невідомі здійснили замах на життя редактора газети "Тихий жах" Василя Коряки та членів його родини у місті Лубнах Полтавської області


-- no author -- Про це повідомляють «Українські Новини» із посиланням на президента Полтавського медіа-клубу Людмилу Кучеренко. Вона повідомила, що о 2 годині ночі по будинку Василя Коряки були зроблені три постріли з гвинтівки та у вікна були кинуті дві пляшки із запальною сумішшю. Журналіст і члени його родини не постраждали.

Про це повідомляють «Українські Новини» із посиланням на президента Полтавського медіа-клубу Людмилу Кучеренко. Вона повідомила, що о 2 годині ночі по будинку Василя Коряки були зроблені три постріли з гвинтівки та у вікна були кинуті дві пляшки із запальною сумішшю. Журналіст і члени його родини не постраждали.

За кілька днів до цього, після другої публікації Василя Коряки про губернатора Полтавської області Євгена Томіна в газеті "Інформаційний бюлетень", до нього приїжджали двоє чоловіків, які представилися працівниками облдержадміністрації. Вони, нібито, пропонували журналістові за значну суму грошей чи за посаду голови Пенсійного фонду області припинити критикувати в пресі полтавського губернатора.

За словами Людмили Кучеренко, Коряка категорично відмовився, і невідомі почали йому погрожувати. Також вона повідомила, що зараз медіа-клуб готує звернення до Президента Леоніда Кучми і Генерального прокурора Святослава Піскуна з вимогою гарантувати полтавським журналістам безпеку, припинити політичну цензуру, а також знайти та покарати замовників і виконавців цього злочину.
XS
SM
MD
LG