Доступність посилання

ТОП новини

Згідно з висновками льотно-технічної експертизи безпосередньою причиною катастрофи літака СУ-27 на Скнилівському летовищі поблизу Львова стали помилки у техніці пілотування літаком


-- no author -- З висновками двох експертиз: льотно-технічної і службової сьогодні у військовій прокуратурі Львова знайомляться особи, які проходять у кримінальній справі щодо трагедії на Скнилові.

З висновками двох експертиз: льотно-технічної і службової сьогодні у військовій прокуратурі Львова знайомляться особи, які проходять у кримінальній справі щодо трагедії на Скнилові.

За словами Віталія Домошовця – адвоката заступника керівника польотів Юрія Яцюка – висновки обох експертиз не збігаються. Згідно з льотно-технічною експертизою, винен пілот Володимир Топонар, згідно з висновками льотно-службової експертизи, винні усі, хто проходить у кримінальній справі. Віталій Домошовець каже: «Крім цього, ми обов’язково будемо викликати цих експертів до суду, ми будемо подавати заперечення проти цієї експертизи, оскільки явно нефахівці давали цей висновок».

Генпрокуратура призначила повторну експертизу з тих питань, які не збігаються у висновках.

Минулого року 27 липня внаслідок Скнилівської трагедії загинули 78 осіб.
XS
SM
MD
LG