Доступність посилання

ТОП новини

У Києвi затверджена програма запобiгання дитячiй бездоглядностi, розраховану на 2003-2005 роки. Як повiдомили сьогодні в прес-службi Київської мiської адмiнiстрацiї, документ затвердив мер мiста Олександр Омельченко


-- no author -- Згiдно з програмою, в столицi до 2004 року планується створити Центр соцiальної реабiлiтацiї неповнолiтнiх, якi мають наркотичну, токсичну або алкогольну залежнiсть.

Згiдно з програмою, в столицi до 2004 року планується створити Центр соцiальної реабiлiтацiї неповнолiтнiх, якi мають наркотичну, токсичну або алкогольну залежнiсть.

Районним адмiнiстрацiям доручено обмежити вiдвiдування неповнолiтнiми iгрових залiв, комп''ютерних клубiв, iнтернет-кафе, вiдеотек, дискотек вечорами (до 21.00 взимку i до 22.00 улiтку).

У школах-iнтернатах для дiтей-сирiт i дiтей, позбавлених батькiвської опiки, з''являться "кiмнати довiри". Передбачається також створення мережi спецiалiзованих служб "Денний кризовий центр соцiальної роботи з дiтьми, якi не мають достатньої батькiвської опiки" для дiтей, що перебувають у складнiй життєвiй ситуацiї.

Розвиватимуться спецiалiзованi служби для молодi, які вже iснують: "Телефон довiри" i "Пошта довiри".

Крiм того, Київмiськадмiнiстрацiя має намiр і надалі спiвпрацювати з Дитячим фондом ООН (ЮНIСЕФ) з соцiально-правового захисту дiтей i запобiгання бездоглядностi в дитячому середовищi.
XS
SM
MD
LG