Доступність посилання

ТОП новини

Представники урядiв Сербiї i Чорногорiї подолали бiльшiсть розбiжностей щодо гармонiзацiї економiчних відносин у межах державного об’єднання


-- no author -- Заступник прем’єр-мiнiстра Сербiї Чедомир Йованович пiсля розмов з мiнiстром фiнансiв Чорногорiї Мирославом Iванишевичем та представниками Європейської комiсiї каже, що Белград i Подґориця узгодили бiльшiсть положень так званого плану дiй.

Заступник прем’єр-мiнiстра Сербiї Чедомир Йованович пiсля розмов з мiнiстром фiнансiв Чорногорiї Мирославом Iванишевичем та представниками Європейської комiсiї каже, що Белград i Подґориця узгодили бiльшiсть положень так званого плану дiй. Делегацiя Європейської комiсiї, як повiдомляють сербськi джерела, прибула до Белграда з метою попередити Сербiю i Чорногорiю, що Брюссель початок переговорiв про вступ державного об’єднання до Європейського союзу обумовлює врегулюванням сербсько-чорногорських економiчних вiдносин.

Чорногорський мiнiстр не коментував твердження свого сербського колеги. Сербсько-чорногорськi розмови з представниками Європейської комiсiї будуть продовженi наступного тижня у Брюсселi.
XS
SM
MD
LG