Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова направила голові Державного департаменту з питань виконання покарань Володимиру Льовочкіну і начальнику київського слідчого ізолятора №13 Івану Скоробагачу подання про звільнення з-під варти Антоніни Болюри і Геннадія Тимошенка


-- no author -- На думку українського омбудсмана, подальше утримання їх у Лук’янівському СІЗО є брутальним порушенням Конституції України і чинного законодавства. У інтерв’ю Радіо Свобода Ніна Карпачова наголосила: «Ці громадяни мають бути негайно звільнені з-під варти.

На думку українського омбудсмана, подальше утримання їх у Лук’янівському СІЗО є брутальним порушенням Конституції України і чинного законодавства.

У інтерв’ю Радіо Свобода Ніна Карпачова наголосила: «Ці громадяни мають бути негайно звільнені з-під варти. Адже немає вмотивованого рішення суду. І я хочу сказати, що не втручаючись в суть кримінальних справ (я як уповноважена з прав людини не маю такого права за мандатом) – коли порушуються конституційні права людини, мусять всі пам’ятати, в тому числі і шанована прокуратура, що треба вміти програвати. Мусимо всі чесно і гідно виконувати Конституцію і законодавство України».
XS
SM
MD
LG