Доступність посилання

ТОП новини

До Одеси прибули президенти України та Польщі. У готелі “Лондонському” відбудеться робоча зустріч у вузькому колі Леоніда Кучми та Олександра Квасневського, потім президенти зустрінуться з головою Одеської обласної адміністрації Сергієм Гриневецьким


-- no author -- Сьогодні ж Кучма і Квасневський беруть участь у конференції голів обласних держадміністрацій та маршалків і воєвод Польщі. Планується, що її учасники підпишуть спільну заяву і звернення до Європейського Союзу про надання підтримки розвитку польсько-української регіональної і прикордонної співпраці.

Сьогодні ж Кучма і Квасневський беруть участь у конференції голів обласних держадміністрацій та маршалків і воєвод Польщі. Планується, що її учасники підпишуть спільну заяву і звернення до Європейського Союзу про надання підтримки розвитку польсько-української регіональної і прикордонної співпраці.

Завтра глави держав відкриють Генеральне консульство Польщі в Одесі та візьмуть участь у заключному засіданні щорічного бізнес-форуму “Україна -Польща”. Після цих заходів відбудеться прес-конференція Леоніда Кучми та Олександра Квасневського.

Як передає агентство “Інтерфакс-Україна”, перед початком конференції глав обласних адміністрацій та воєвод Польщі 16 активістів організації “Українське братство” пікетували Одеську обласну держадміністрацію. Вони виступили проти того, щоб Україна вибачалася за трагічні події українсько-польського конфлікту на Волині 1943 року.
XS
SM
MD
LG