Доступність посилання

ТОП новини

В Ялті розпочався 3-й Міжнародний конгрес телерадіомовників та операторів кабельного телебачення країн СНД. Захід має назву "Створення інформаційного суспільства у державах Співдружності. Перспективи та особливості"


-- no author -- Учасники Конгресу обговорюють питання регіональної стратегії побудови інформаційного суспільства, законодавчого регулювання інформаційних процесів, а також забезпечення прав громадян на інформацію.

Учасники Конгресу обговорюють питання регіональної стратегії побудови інформаційного суспільства, законодавчого регулювання інформаційних процесів, а також забезпечення прав громадян на інформацію. Крім того, мова йтиме про угоди щодо торгових аспектів інтелектуальної власності, правове регулювання взаємодії між телемовниками та операторами кабельного телебачення і про створення міжнародної інформаційної спілки.

Міжнародний конгрес, який триватиме три дні, організували Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж та Асоціація кабельного телебачення Росії за підтримки низки урядових відомств України.
XS
SM
MD
LG