Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні в Одесі президенти України і Польщі взяли участь у другій конференції глав обласних держадміністрацій та маршалків і воєвод Польщі


-- no author -- Глава української держави Леонід Кучма заявив, що відтепер міжрегіональні відносини між Україною і Польщею мусять розвиватися у загальноєвропейській площині. Так, щоб від регіональної співпраці перейти до транс’європейської, - сказав пан Кучма.

Глава української держави Леонід Кучма заявив, що відтепер міжрегіональні відносини між Україною і Польщею мусять розвиватися у загальноєвропейській площині. Так, щоб від регіональної співпраці перейти до транс’європейської, - сказав пан Кучма.

Стосовно візового режиму між двома країнами, президент Олександр Квасневський повідомив, що візи для українців Польща запроваджує з першого жовтня цього року.

Завтра в Одесі президенти Леонід Кучма та Олександр Квасневський мають намір остаточно узгодити програму відзначення 60-х роковин трагічних подій на Волині. Про це повідомив сьогодні польський президент, відповідаючи на запитання кореспондента радіо “Свобода”.
XS
SM
MD
LG