Доступність посилання

ТОП новини

Україна і Польща мають намір до 10 липня погодити текст спільної заяви з приводу трагічних подій на Волині часів Другої світової війни. Заява має бути готова до 11 липня, коли президенти двох держав братимуть участь у скорботних заходах з нагоди відзначення 60-тих роковин українсько-польського конфлікту


-- no author -- Таку інформацію надав прес-секретар голови Верховної Ради України Ігор Сторожук, посилаючись на телефонну розмову спікера Володимира Литвина з маршалом польського сейму Мареком Боровськи.

Таку інформацію надав прес-секретар голови Верховної Ради України Ігор Сторожук, посилаючись на телефонну розмову спікера Володимира Литвина з маршалом польського сейму Мареком Боровськи.

Раніше текст заяви вже був підготовлений парламентськими комісіями України і Польщі, однак, за словами Боровськи, у зв''язку з виникненням додаткових пропозицій, ухвалення заяви відкладається.

Планується, що 10 липня – в останній день голосування у Верховній Раді перед канікулами – український парламент ухвалить остаточний текст заяви.
XS
SM
MD
LG