Доступність посилання

ТОП новини

Глава Державної податкової адмiнiстрацiї України Юрiй Кравченко вiдзначає позитивнi результати нової форми роботи податкiвцiв – так званого "податкового десанту". Це виїзди в регiони, iдеологiя яких "абсолютно однозначна", - заявив вiн пiд час "гарячої лiнiї" сьогодні


-- no author -- "Ми пропонуємо бiзнесменам показати свої бiзнес-плани i баланси i відповідно до законодавства декларувати свої доходи", - сказав Юрій Кравченко, зазначивши, що таким чином ДПАУ "може визначити можливостi поповнення бюджету".

"Ми пропонуємо бiзнесменам показати свої бiзнес-плани i баланси i відповідно до законодавства декларувати свої доходи", - сказав Юрій Кравченко, зазначивши, що таким чином ДПАУ "може визначити можливостi поповнення бюджету". Вiн повiдомив, що досi "вiдпрацьовано" шiсть областей, у яких є "позитивний результат, хоча ставлення до цього десанту неоднозначне".

Останнiй десант був у Донецькiй областi, в якiй "бiзнесмени показали плюс 15%" до їхніх щомiсячних обов''язкових платежiв до держбюджету, сказав вiн.

За словами Юрія Кравченка, податкова адмiнiстрацiя аналiзує дiяльнiсть тих пiдприємцiв, якi "вже протягом багатьох рокiв показували нульовий баланс або ж збитки, тодi як i керiвники, i працiвники живуть безбiдно".

Вiн також висловився за те, щоб створити єдину в Українi комунiкацiйну систему ДПАУ i пов''язати її з митницею, щоб уникнути в майбутньому проблем з контрабандою.
XS
SM
MD
LG