Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України за матеріалами перевірки військових частин, які дислокуються в Криму, порушила понад 20 кримінальних справ, частина з яких уже надійшли до суду. Про це повідомила прес-служба кримської прокуратури


-- no author -- Щоб особисто проконтролювати перебіг розслідування кримінальних справ, учора до Криму прибув Генеральний прокурор України Святослав Піскун.

Щоб особисто проконтролювати перебіг розслідування кримінальних справ, учора до Криму прибув Генеральний прокурор України Святослав Піскун.

Перевірка дотримання вимог чинного законодавства щодо цільового використання державних коштів, матеріально-технічних засобів, нерухомості та земельних ділянок військовими частинами, які дислокуються на території Автономної Республіки Крим і Севастополя, проводиться за дорученням Президента України Леоніда Кучми, яке він дав у квітні під час перебування в Севастополі.

За повідомленням прокурорської прес-служби, сьогодні в Криму до різних видів відповідальності притягнуті десятки службових осіб, державі повернуто понад 100 тисяч гривень.
XS
SM
MD
LG