Доступність посилання

ТОП новини

Вчора у Севастополі тривала 5-та робоча зустріч українсько-російської підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської федерації та його перебування на території України


-- no author -- Сьогодні робочі групи продовжать свою роботу, за підсумками якої має бути підписаний двосторонній протокол.

Співголова підкомісії з української сторони радник Президента України Василь Роговий в інтерв’ю журналістам повідомив, що сторони обговорили питання обсягів фінансування російською стороною соціально-економічної сфери в місцях базування російського флоту на території України, проведення інвентаризації нерухомого майна і земельних ділянок, що передані в оренду флоту. За його інформацією, обговорювалося також питання передачі Україні деяких гідротехнічних споруд.

Співголова підкомісії з російської сторони Ілля Клєбанов зі свого боку також наголосив на «бажанні усіх рухатися вперед». За його словами, «сторонам вдалося розглянути усі складні питання, численні проблеми і зрозуміти, куди ми рухаємося». Ілля Клєбанов також наголосив на бажанні сторін якнайшвидше домовитися і ухвалити такі рішення, які забезпечать комфортне перебування Чорноморського флоту Росії на території України на період, визначений ранішеукладеними міждержавними домовленостями.

Сьогодні робочі групи продовжать свою роботу, за підсумками якої має бути підписаний двосторонній протокол.
XS
SM
MD
LG