Доступність посилання

ТОП новини

У Верховній Раді України депутати від блоків "Наша Україна" і Юлії Тимошенко блокують роботу парламенту. Як передають Українські новини, депутати оточили трибуну, не даючи змоги розглядати законопроекти з політичної реформи


-- no author -- Вони вимагають затвердити спочатку процедуру відправлення законопроектів про внесення змін до Конституції в Конституційний Суд, а потім розпочати безпосередньо голосування щодо їх відправлення.

Вони вимагають затвердити спочатку процедуру відправлення законопроектів про внесення змін до Конституції в Конституційний Суд, а потім розпочати безпосередньо голосування щодо їх відправлення.

Глава парламенту Володимир Литвин наголосив, що питання про законопроекти стосовно внесення змiн до Конституцiї вже внесене до порядку денного, додавши, що бiльше не ставитиме подiбнi пропозицiї на голосування, "тому що це нонсенс i спроба протиснути згадане питання» - цитує спікера агентство Інтерфакс-Україна.

Володимир Литвин оголосив чергову перерву до 16.00 години i звернувся до лiдерiв фракцiй з проханням знову зiбратися на засiдання у нього в кабiнетi.
XS
SM
MD
LG