Доступність посилання

ТОП новини

Луганська обласна санітарно-епідеміологічна станція рекомендує мешканцям регіону не вживати без кип’ятіння питну воду. Через недостатню очистку епідеміологи вважають її “технічною”


-- no author -- З подібних причин і в місті Суходольську від 9 червня триває епідемія вірусного гепатиту “А”. За даними Міністерства охорони здоров”я, на сьогодні з підозрою на цю недугу у лікарнях перебувають 477 осіб: 358 дорослих і 119 дітей. Кількість хворих зменшується.

З подібних причин і в місті Суходольську від 9 червня триває епідемія вірусного гепатиту “А”. За даними Міністерства охорони здоров”я, на сьогодні з підозрою на цю недугу у лікарнях перебувають 477 осіб: 358 дорослих і 119 дітей. Кількість хворих зменшується.

На думку начальника управління профілактики інфекційних захворювань Мінохорони здоров''я Людмили Мухарської, ситуація із захворюванням на гепатит у Суходольську стабілізувалася.

В інтерв»ю Українським новинам вона зазначила, що повністю виключити можливість нового збільшення кількості хворих не можна, оскільки система водозабезпечення у місті поки що не функціонує так, як це необхідно.
XS
SM
MD
LG