Доступність посилання

ТОП новини

Кабiнет мiнiстрiв Сербiї найближчим часом пiдготує декларацiю про врегулювання справи Косова, каже прем’єр-мiнiстр Зоран Живкович


-- no author -- Пiсля сесiї лiдерiв партiй правлячої коалiцiї минулої ночi Живкович уточнив, що декларацiя, яку мав би ухвалити парламент, стане основою для переговорiв з представниками етнiчних албанцiв.

Пiсля сесiї лiдерiв партiй правлячої коалiцiї минулої ночi Живкович уточнив, що декларацiя, яку мав би ухвалити парламент, стане основою для переговорiв з представниками етнiчних албанцiв.

Декларацiя, за його словами, буде базуватися на вiдповiднiй резолюцiї Ради безпеки ООН. Голова уряду висловив сподiвання, що декларацiю ухвалять за згодою усiх парламентських партiй.

А заступник прем’єра Небойша Чович каже, що переговори з албанцями могли б розпочатися вiдразу пiсля призначення нового голови мiжнародної адмiнiстрацiї у Приштинi.

Щодо лiдерiв етнiчних албанцiв, вони виявляють готовнiсть якомога швидше розпочати переговори з Белградом про остаточний статус провiнцiї.
XS
SM
MD
LG