Доступність посилання

ТОП новини

До Криму з робочим візитом прибула делегація Ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку. Про це повідомила прес-служба кримського уряду


-- no author -- Зранку члени делегації Ради директорів ЄБРР зустрілися з кримським прем’єром Сергієм Кунициним. Під час зустрічі, в якій брали участь представники ділових кіл автономії, відбулася Інвестиційна презентація Автономної Республіки Крим. Програма цього візиту, названого прес-службою консультативним, передбачає відвідини Бахчисарая та Ялти.

Зранку члени делегації Ради директорів ЄБРР зустрілися з кримським прем’єром Сергієм Кунициним. Під час зустрічі, в якій брали участь представники ділових кіл автономії, відбулася Інвестиційна презентація Автономної Республіки Крим. Програма цього візиту, названого прес-службою консультативним, передбачає відвідини Бахчисарая та Ялти.

Представники Ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку ознайомляться з можливостями курортно-рекреаційного комплексу Криму та з його інвестиційними потребами. Візит триватиме до 16-го липня.
XS
SM
MD
LG