Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство економіки Автономної Республіки Крим оцінює обсяг інвестиційного ринку автономії у 10 мільярдів доларів США


-- no author -- Як повідомила сьогодні прес-служба кримського уряду, така цифра була оприлюднена під час зустрічі кримських урядовців та представників Європейського банку реконструкції та розвитку, які перебувають з робочим візитом у Криму.

Як повідомила сьогодні прес-служба кримського уряду, така цифра була оприлюднена під час зустрічі кримських урядовців та представників Європейського банку реконструкції та розвитку, які перебувають з робочим візитом у Криму.

Як заявив міністр економіки Криму Володимир Куліш, близько половини заявлених інвестицій необхідно вкласти в рекреаційну сферу півострова. Міністр заявив, що одне зі стратегічних завдань уряду автономії – переорієнтація Криму з промислового в курортний регіон. Інша перспективна сфера для іноземних інвестицій – великі транспортні проекти. За словами Володимира Куліша, до найбільш ємних належать будівництво підводного тунелю Керч-Кубань, порту Донузлав, а також транспортних магістралей.
XS
SM
MD
LG