Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська більшість готова до голосування бюлетенями або списками за направлення законопроектів для висновку до Конституційного Суду, але це рішення не ухвалювалось, заявив у інтерв’ю журналістам лідер групи “Демократичні ініціативи” Степан Гавриш


-- no author -- Степан Гавриш зазначив, що на нараді у голови Верховної Ради Володимира Литвина не вдалося досягнути компромісу в питанні направлення президентського і парламентського законопроектів на розгляд КС.

При цьому він висловив сподівання, що в парламенті вдасться знайти компроміс і направити до Конституційного Суду президентський законопроект.

Також Гавриш сказав, що в разі, якщо завтра не вдасться проголосувати рішення щодо направлення президентського законопроекту про внесення змін до Конституції на висновок Конституційного Суду, то сесія не буде продовжена і наступне голосування з цього питання відбудеться у вересні.

Степан Гавриш зазначив, що на нараді у голови Верховної Ради Володимира Литвина не вдалося досягнути компромісу в питанні направлення президентського і парламентського законопроектів на розгляд КС.

За його словами, завтра питання про конституційні законопроекти розглядатиметься першим, і якщо не буде результативного голосування, то Верховна Рада розглядатиме інші заплановані питання порядку денного.

Лідер “Демократичних ініціатив” зазначив, що парламентською більшістю “якоїсь особливої роботи щодо підготовки ексклюзивного чи особливого нетрадиційного не регламентного сценарію не розробляється і не впроваджується”.
XS
SM
MD
LG