Доступність посилання

ТОП новини

Напередодні у селі Павлівці Волинської області працював табір українських патріотичних організацій. Молоді люди збирали історичні відомості про події на Волині часів Другої cвітової війни. Однак сьогодні у таборі сталися надзвичайні події


-- no author -- Ось що розповів радіо “Свобода” народний депутат Червоній, який перебуває на Волині: «Сьогодні о 6 годині 45 хвилин без попередження на табір напали працівники «Беркута», звинуватили молодь( біля 100 осіб) в тому, що буцімто вона крала картоплю, і, застосувавши грубу силу, кинули до трьох автобусів, силою повезли до міста Луцька. У хлопців, слава Богу, був мобільний телефон, і вони вийшли на мене. Нам довелося зупинити рух транспорту на автостраді Луцьк-Львів. Йшли тривалі переговори, зараз ми їх визволили».

Ось що розповів радіо “Свобода” народний депутат Василь Червоній, який перебуває на Волині: «Сьогодні о 6 годині 45 хвилин без попередження на табір напали працівники «Беркута», звинуватили молодь( біля 100 осіб) в тому, що буцімто вона крала картоплю, і, застосувавши грубу силу, кинули до трьох автобусів, силою повезли до міста Луцька. У хлопців, слава Богу, був мобільний телефон, і вони вийшли на мене. Нам довелося зупинити рух транспорту на автостраді Луцьк-Львів. Йшли тривалі переговори, зараз ми їх визволили».
XS
SM
MD
LG