Доступність посилання

ТОП новини

Харківське обласне управління охорони здоров’я визнало винними лікарів Золочівської районної лікарні у масовому отруєнні дітей сальмонельозом, що мало місце у червні в таборі “Берізка”


-- no author -- Звільнено з посади головного педіатра Золочівського району Харківської області. А головному лікарю центральної районної лікарні та головному санітарному лікарю району оголошені догани. Причиною таких рішень стало масове отруєння у таборі «Берізка», коли до лікарні було госпіталізовано 81 людину – дітей та співробітників, які споживали м’ясо курчат.

Звільнено з посади головного педіатра Золочівського району Харківської області. А головному лікарю центральної районної лікарні та головному санітарному лікарю району оголошені догани. Причиною таких рішень стало масове отруєння у таборі «Берізка», коли до лікарні було госпіталізовано 81 людину – дітей та співробітників, які споживали м’ясо курчат.

Як повідомила журналістам Наталя Левченко, начальник управління у справах сім’ї та молоді Харківської облдержадміністрації, за фактом масового отруєння порушена кримінальна справа. Результати слідства будуть відомі за місяць.
XS
SM
MD
LG